Fautuaga ole Laisene Malamalama

O le moli o le laisene o se tama'i mea fa'apipi'i i tua o lau ta'avale e susulu atu le malamalama i luga o le numera pito i tua.

Ona o le atagia lelei o le ipu e faʻamalamalamaina e le malamalama, e mafai ai e isi taʻavale ona vaʻaia mamao.

 

1. E leai ni faʻatapulaʻa i le numera o moli i luga o le taʻavale.Pau lava le mea e manaʻomia o le numera pito i tua ia lava le faʻamalamalamaina.

2. E tatau ona i ai moli i se tulaga e mafai ai ona latou malamalama lelei i le pito i tua o le numera numera, pe afai o le tulaga lea e leai se isi tapulaa i le mea e faʻapipiʻi ai e le avetaavale moli taʻitasi.O le filifiliga sili ona lauiloa o le tu'uina e ui lava o le a tu'u sa'o i luga ma/po'o lalo ifo o le ipu numera, ma i le fa'ailoga lea e masani ona tu'u ai le ipu numera.

3.Currently e leai ni faʻatapulaʻaina o le wattage faʻaaogaina i moli poʻo le malosi o moli.E masani lava e te le manaʻo e faatauaso isi avetaavale ae o moli o le puao o le a matua tele!O moli laiti e fa'amumu ai le ipu numera na'o mea ia e mana'omia.

4. A o iai le tele o moli o loʻo avanoa e naʻo le faʻatagaina faaletulafono e faʻaaogaina moli paʻepaʻe.O le mea lea e leai se avanoa e faʻalavelave ai pe a faʻamalamalamaina le ipu.

61cyK8MHfNL._AC_SL1100_                                                      1


Taimi fa'asalalau: Sep-28-2020