Nuwe aankoms: groot handvatsel haakpen

Haakpenneword wyd toegepas in sleep, hulle verbind twee paringskomponente en bly in posisie aan die een kant.Hierdie penne het 'n nie-verwyderbare buiging of handvatsel om te verhoed dat dit van die ander kant af verwyder word.

'n Haakpen is 'n klein metaalstaaf wat keer dat 'n balmonteerskag en ander sleepwa-hakeronderdele uit 'n koppel-ontvangerbuis gly.

 

Anders as tradisionele 'L'-vorm, is ons nuwe haakpen met 'n groot handvatsel en reguit lyf.

Daar is 2 tipes, een is 'n sterk magneet aangeheg, geen clip ingesluit nie; die ander is 'n clip aangeheg, geen magneet nie.

Magneethaakpennehet 4 SKU's:

10305 Swart, 5/8 duim

10305A Oranje, 5/8''

10305B Swart,1/2''

10305C Oranje, 1/2''

trekkerpen magnetiese koppelpen

Hitch Pins met clips het 2 SKU's:

10305D Swart, 5/8''

10305E Swart,1/2''

haakpen 

Ons magnetiese snyerhakerpen is gemaak van sterk staal, sagte rubber en poeierbedekking, kan in alle weerstoestande gebruik word.Vir die insleep van grasperkrollers, stortkarre, grasveërs, strooiers en ontharings, kan ook gebruik word om op te spoor.

Jy gebruik net een hand vir buigsame sleepwa-belyning en minder tyd spandeer om vooroor te buig in 'n ongemaklike posisie, gemaklik om vas te hou en te beheer. Baie maklik om te installeer.

Maak jou tuinwerk makliker en vinniger deur ons nuldraai-magnetiese haakpen te gebruik om karre, sleepwaens en ander aanhegsels aan jou grassnyer, ATV of trekker vas te maak.

 

 


Postyd: Jan-12-2022