Fordele ved lastnet

Beskyt dine varer nemt

At bære tunge ting på en cykel kan være besværligt uden bagagebærer, rygsæk eller sadeltaske.Når lastnettet fungerer, er det lettere at få tilfældige laster uden at investere i specialbagage.

Disse net er nemme at bruge og kan forhindre din last i at flyve rundt, hvilket hjælper med at samle alt på ét sted, så du kan nå din destination med alle vores ting på din cykel.

Registrer dine varer

Gennem netværksdesignet af fragtnetværk er det nemt at spore alle følgende sikkerhedsoplysninger.På denne måde kan du se tilbage fra tid til anden for at sikre dig, at der ikke er noget tilbage.

Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt du har glemt noget.Et hurtigt kig på det gennemsigtige varenetværk vil fortælle dig alt, hvad du har med dig.

Let at justere

Det fleksible design af lastnet gør, at de nemt kan justeres eller strækkes for at sikre belastninger af forskellige former og størrelser.Der er ingen grund til at bekymre sig om, at reb knækker, da de normalt er lavet af holdbare, modstandsdygtige og kraftige materialer.

Tjek omhyggeligt den maksimale strækstørrelse angivet af producenten for at se, hvor meget nettet kan strække.Så du bedre kan vide, hvor meget du kan bære på et givet tidspunkt.

Let at bruge

Det fantastiske ved motorcykelfragtnetværk er, at de er nemme at bruge og installere.De har alle kroge, der nemt kan fastgøres til forskellige monteringspunkter på din cykel.

Dette står i skarp kontrast til bagage, såsom sadeltasker til motorcykler, som tager tid, energi og eventværktøjer at installere og bruge korrekt.Hvis du ikke har brug for al lagerplads, er ét netværk normalt nok til at transportere nogle varer.

Holdbarhed

Producenterne af disse netværk ved, at de vil blive brugt udendørs og under barske forhold.De er designet specielt til at modstå belastningen ved tung vejkørsel.

Det betyder, at de er holdbare.Selv når den er fuld, er det ikke muligt at falde af i regnen eller under konstant ultraviolet lys.

Vi har 4 størrelser aflastnet, som er 15"x15", 22"x38",3′x4′,4×6′,fit motorcykel cykel paddleboard kajak quad kano knallert ATV snescooter til at holde last, bagage, kurv, hjelm og så videre.

Velkommen til at kontakte os!

1 lastnet


Indlægstid: 15-jun-2021