Tulafono a le Setete Fa'ataga Toso Faalua?

Afai e te aveina se pikiapu tele, atonu e te alu i aitosose mea i tua i se tasi aso.Atonu o le ae mafaufau i se mea se tasi, pei o se vaʻa poʻo se RV, ae o le tele o setete o le a faʻatagaina oe e tosoina ni mea se lua i tua o lau loli.

Peitai,toso taavale tosoe le ogatasi tulafono mai lea setete i lea setete.Ole maualuga ole umi ole ave fa'atagataotauaina e mai le 65 futu i Arisona ma Kalefonia i le 99 futu i Misisipi.Mo laisene aveta'avale, atonu e mana'omia se pisinisi fa'apitoa (Kalefonia) po'o le su'ega.

E le tutusa foi faaupuga.O nisi setete e taʻua o le toso faʻalua, aʻo isi e manatu o le tosoga tolu.I se tulaga lautele, o setete uma i luga o le Atelani e faʻasa ona toso faalua sei vagana ai Maryland.Hawaii, Uosigitone ma Oregon ua fa'atulafonoina fo'i le toso fa'alua.

Fautuaga sili: Afai o le a e faaluaina le toso i laina o le setete, valaʻau pe siaki le DMV upega tafaʻilagi aʻo leʻi oʻo i le taimi ina ia e le mauaina oe o loʻo e totogiina se tiketi ma faia ni malaga se lua e ave ai au taavale toso i lo latou taunuuga mulimuli.

QQ faʻamatalaga 20201012141216


Taimi meli: Oke-12-2020