FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Leres, kami pabrik di Ningbo, Zhejiang.

Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

A: Leres, sampel gratis sayogi.

Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

A: Leres, urang tiasa. urang tiasa OEM sareng desain pelanggan atanapi gambar; Logo sareng warna bakal diluyukeun dina produk urang.

Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

A: Syarat pamayaran kami nyaéta T / T, Paypal.

P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal nyandak 45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

A: 1 taun ti saprak tanggal kiriman! Masalah kualitas anu dipendakan dina waktos jaminan, barang ngagantian bakal gratis dipasihkeun dina urutan anjeun salajengna.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?