Taros Kami

NINGBO EMAS INTERNASIONAL TRADE CO., LTD.
NINGBO TOPSHINE Lighting TECHNOLOGY CO., LTD.

Alamat

# 818 Gedong Aiyimei No.756 Tiantong Jalan Kidul Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315199

Telepon

Jualan: + 86-18969866669

Fax: + 86-574-82833848

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami