101001 12V Lampu LED Trailer Tail sing bisa direndhem udakara 80 Inci

Katrangan barang:

SKU #: 101001 12V Kit Lampu Tail Trailer Submersible LED Ngisor 80 Inci

• Lampu LED buntut trailer kiwa lan tengen duwe 7 fungsi: refleksi / puter / buntut / reflektor mburi / reflektor sisi / lampu pananda sisi / lampu plat. 

• 18 ngukur 100% sabuk kawat tembaga murni supaya lampu trailer dipimpin ing njero banyu.

• Teknologi sealing welding sonic njamin soliditas panyegelan lampu buntut LED.

• Gampang nginstal lampu trailer sing bisa direndhem.


  • Pelabuhan kapal: Ningbo, China
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Wektu Pengiriman Biasa: 45 Dina
  • Sertifikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Produk

    # 101001 12V Kabel Lampu Tail LED Submersible kanggo Utilitas Trailer Kapal Blok 80 Inch Tahan Air

    Kit Lampu Tail Trailer Dipimpin

    Barang No.                            101001 Jinis                                          Kit Lampu Tail Trailer Dipimpin                                    
    Ukurane 4-5 "x 5" x 1,5 "                       Sertifikasi DOT SAE FMVSS 108 DITETAPI
    Materi Lensa PMMA, omah ABS                           Fungsi  Stop / Turn / Tail / Reflektor mburi / reflektor sisih / lampu pananda sisih /  lampu plat     

    Tegangan              

     

    12 V  Dawa kabel  25ft 
    Anti banyu  IP68  Paket  1 kit / clamshell, 12 kit / ctn 

    101001W-5                          12V Submersible Boat Led Trailer Tail Light Kit Truck Waterproof Trailer Lights for Trailer (4)            06

      Kabeh Lampu Ekor LED                                                      4 Lampu Marker Sisih LED                                        Ukurane

      Lampu Ekor Kanan duwe 16 LED: 12 mburi mburi Saben lampu duwe 4 LED, 2 luwih saka tutup Len normal: 4,5 ″ x 4,5 ″

      LED gedhe lan 4 SMD LED Side Marker. lampu sing padha. Cahya lan Aman. Dhuwur: 5 ″

      Lampu Tail Kiri duwe 19 LED: 12 tahan banyu mburi mburi yaiku IP 68. Jembar: 1.5 ″

      LED gedhe, 4 SMD LED Side Marker

      lan 3 LED putih madhep (Kanggo lisensi

      katerangan piring)

    101001W_meitu_1                        7                    2_meitu_4_迷你看图王

        DOT Selaras                                                           Aplikasi                                                                  Nyelam lan anti banyu

        100% tundhuk karo standar DOT. Cocog ing ngisor boat 80ft, RV, jet ski Sonic welding, lan kemungkinan sing ana  

        Pemeriksaan kualitas 100% sadurunge dikirim. lan trailer sarana. ditutup nganggo lem, supaya anti banyu luwih apik.

        Contone fotometrik

    4-1                                                                     61hrbtaJCxL._AC_SL1100_

      Instalasi                                                                                                                Sabuk kabel

      Sambungake kabel BROWN saka Trunk Harness (4) menyang 18 Gauge 100% harness wire tembaga murni

      kabel Running Lights kendaraan penarik. lampu trailer nyebabake karya ing jero banyu.

      Sambungake kabel KUNING saka Trunk Harness menyang

      kendharaan Kiri Ngiwa & Nguripake lampu.

      Sambungake kabel GREEN menyang sisih tengen kendaraan penarik

      Mandheg & Nguripake lampu.

      Pasang kabel GRUUND PUTIH menyang kendaraan penarik

      bingkai

    Pabrik Kita

      1.Kita duwe mesin pengujian fotometrik DOT / EMARK, mesin uji lingkungan, lan liya-liyane.

      2.100% karya inspeksi ing lini produksi kanggo njamin kualitas produk.

      3. Layanan OEM bisa diwenehake.

      4. Fokus ing pasar Amerika Utara luwih saka 10 taun.

      5. Dhukungan Reese, Curt, Trimax, Wis, drawtite, Blazer, Bulldog, lan liya-liyane.

    factory6

    Ulasan Pelanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

      Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

      A: Kita minangka pabrik terkemuka sing ana ing Ningbo, Zhejiang.

      P2. Iki tuku pertama, apa aku bisa njaluk sampel sadurunge dipesan?

      A: Ya, conto bisa dikirim menyang pelanggan kanthi gratis.

      P3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan OEM?

      A. Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM lan duwe pengalaman lan katrampilan sing akeh.

      Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

      A: T / T lan Paypal bisa ditampa.

      P5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

      A: Umume, butuh 45 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlah pesanan sampeyan.

      P6. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

      A: Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.

      P7. Apa jinis garansi sing sampeyan nyedhiyakake?

      A: Kita nyedhiyakake 1 taun wiwit tanggal pangiriman.

    Hubungi Kita

    QQ图片20200702143028


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita