101001 12V Tilelep LED Trailer Tail Light Kit pikeun Dina 80 Inci

Pedaran barang:

SKU #: 101001 12V Tilelep LED Trailer Tail Light Kit pikeun Handap 80 Inci

• Lampu LED buntut kénca sareng katuhu Lampu gaduh 7 fungsi: lirén / péngkolan / buntut / tukangeun tukang / sisi sisi / lampu pananda sisi / lampu pelat lisénsi. 

• 18 ngukur 100% murni kawat tambaga abah mastikeun lampu trailer LED ngalakukeun proyek alus di jero cai.

• téknologi sealing las Sonic mastikeun sealing soliditas lampu buntut LED.

• Gampang masang lampu trailer anu tilelep.


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Produk

    # 101001 12V Tilelep LED Trailer Tail Light Kit pikeun Handap 80 Inci Parahu Utiliti Trailer Waterproof

    Led Light Tail Light Kit

    Barang No.                            101001 Jenis                                          Led Light Tail Light Kit                                    
    Ukuranna 4-5 "x 5" x 1,5 "                       Sértipikasi DOT SAE FMVSS 108 DITETEPkeun
    Bahan Lénsa PMMA, perumahan ABS                           Fungsi  Eureun / Hurungkeun / Buntut / Réfléktor tukang / sisi pemantul / lampu pananda sisi /  lampu plat     

    Voltaseu              

     

    12 V  Panjang kabelna  25ft 
    Tahan cai  IP68  Pakét  1 kit / clamshell, 12 kit / ctn 

    101001W-5                          12V Submersible Boat Led Trailer Tail Light Kit Truck Waterproof Trailer Lights for Trailer (4)            06

      Sadayana Lampu Tail LED                                                      4 Lampu Pananda Sisi LED                                        Ukuranna

      Lampu Tail Katuhu ngagaduhan 16 LEDS: 12 nyanghareup tukang Unggal lampu gaduh 4 LED, 2 langkung ti tutup Len normal: 4,5 ″ x 4,5 ″

      LED ageung sareng 4 SMD LED-on Side Marker. lampu anu sami. Caang sareng Aman. Jangkungna: 5 ″

      Lampu Tail Kénca ngagaduhan 19 LEDs: 12 nyanghareup tingkat tahan Cai nyaéta IP 68. Lebar: 1.5 ″

      LED ageung, 4 SMD LED-on Side Marker

      sareng 3 LED bodas nyanghareup ka handap (Kanggo lisénsi

      katerangan piring)

    101001W_meitu_1                        7                    2_meitu_4_迷你看图王

        DOT Patuh                                                           Lamaran                                                                  Teuleum sareng Waterproof

        100% sasuai sareng standar DOT. Pas pikeun handapeun 80ft kapal lega, RV, jet ski Sonic las, sareng unggal kamungkinan aya  

        Inspeksi kualitas 100% sateuacan pengiriman. sareng trailer utiliti. disegel ku lem, pikeun waterproof langkung saé.

        Misalna. fotometrik

    4-1                                                                     61hrbtaJCxL._AC_SL1100_

      Pamasangan                                                                                                                Kabel abah

      Sambungkeun kawat BROWN tina Trunk Harness (4) ka 18 Gauge 100% abah kawat tambaga murni mastikeun

      kawat Lampu Ngajalankeun kandaraan towing. lampu trailer ngarahkeun damel ogé di jero cai.

      Sambungkeun kawat KUNING tina Batang Batang ka

      tutumpakan Kénca & Lampu Hurungkeun kendaraan.

      Sambungkeun kawat Héjo kana Katuhu wahana towing

      Eureun & Hurungkeun lampu.

      Pasang kawat DASAR PUTIH kana kendaraan tarik

      pigura.

    Pabrik kami

      1.We gaduh mesin tés fotometric DOT / EMARK, mesin uji lingkungan, sareng sajabana.

      2.100% karya inspeksi dina jalur produksi pikeun ngajamin kualitas produk.

      3. jasa OEM tiasa disayogikeun.

      4. Fokus dina pasar Amérika Kalér langkung ti 10 taun.

      5. Dukung Reese, Curt, Trimax, Ayeuna, drawtite, Blazer, Bulldog, sareng sajabana

    factory6

    Ulasan Pelanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

      Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

      A: Kami pabrik ngarah aya di Ningbo, Zhejiang.

      Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

      A: Leres, sampel tiasa dikirim ka palanggan kalayan gratis.

      Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

      A. Leres, kami nyayogikeun jasa OEM sareng ngagaduhan pangalaman sareng katerampilan anu euyeub.

      Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

      A: T / T sareng Paypal tiasa ditampi.

      P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

      A: Sacara umum, éta bakal nyandak 45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

      Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

      A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

      Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

      A: Kami nyayogikeun 1 taun ti saprak tanggal kiriman.

    Taros Kami

    QQ图片20200702143028


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami