101506 Lampu Lampu Tarik Magnetik Lampu

Pedaran barang:

• SKU #: 101506 12V Lampu Lampu Tarik Lampu Magnetik

• Ngawengku dua lampu towing magnét 12V, UV dijagaan 20ft warna kabel ditandaan abél kalayan konektor 4-datar sareng kabel 7-ft jarak antara dua lampu

• Dua sisi– lénsa beureum sareng amér, pikeun gampang dioperasikeun

• Magnét tugas beurat nyaéta nganggo labél pelindung pikeun nyingkahan goresan permukaan sareng nangtung pageuh

• Cocog sareng aplikasi towing dugi ka 80 "lébar


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Produk

    # 101506 12V Lampu Lampu Tarik Lampu Tarik Magnetik

    Lampu Tow Magnetik

    Barang No. 101506 Jenis Lampu anduk magnet
    Saumur hirup 100.000 jam Sértipikasi DOT SAE FMVSS 108                  
    Bahan PMMA Lénsa, perumahan ABS             Panjang kabelna        20 ft
    Jinis lampu       Pijar Voltaseu 12V

    1                       3 - 副本_meitu_2                        6

    Kit kalebet labél Pelindung sisi Ganda

    2 cahaya towing magnéts, 20 ft kabel sareng standar Pass DOT FMVSS 108. Labél ieu pikeun ngajagaan permukaan tina goresan.

    Konektor standar 4 pin. Jarak kawat langkung Caang sareng aman. 

    2 lampu 7 ft Beureum sareng lensa amber pikeun gampang dioperasikeun.

     

    4                         61C1sw+23jL._AC_SL1100_                        6

    Ukuran Instalasi dasar magnét 55 pon

    Panjangna: 4 "Magnétik ngagaduhan 55 pon, anu sanés 1. Tempatkeun lampu dina tonggong kendaraan anu ditarik,

    Lebar: 2-1 / 2 ”ngan ukur pastikeun lampu-lampuna moal murag tina sisi beureumna nyanghareup ka tukang.

    Jangkungna: 7 "kendaraan, tapi ogé henteu sesah dicabut ku 2. Sambungkeun kawat héjo ka sisi katuhu, sambungkeun konéng 

                                                                                             déwasa. kawat ka beulah kénca

                                                                                                                                                                                        3. ayeuna siap diaktipkeun nalika anjeun nganggo rem,

                                                                                                                                                                                        sinyal giliran sareng sinyal ngaji tina kendaraan tarik.

     

    Pabrik kami

    1. Sampel tiasa janten macem-macem jinis sareng disayogikeun gratis ..

    2. jasa OEM tiasa disayogikeun. Urang tiasa ngaropea sareng ngahasilkeun numutkeun paménta konsumén.

    3. Parabot tés fotometrik 3.DOT/E-MARK, anu pastikeun lampu cocog sareng standar DOT.

    4. Dukung Reese, Curt, Trimax, Ayeuna, drawtite, Blazer, Bulldog, sareng sajabana.

    5.1200㎡ alun-alun pabrik, dikawasa 30 padamel, produksi bulanan tiasa 10000 lembar.

    factory6

    FAQ

    QQ图片20200628121845

    FAQ

    Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Kami perusahaan dagang sareng gaduh pabrik urang nyalira.

    Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

    A: Leres, urang biasana nyarankeun palanggan kami mesen 1 atanapi 2 lembar salaku conto pikeun pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

    Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    A: Leres, urang tiasa. Kami pabrik anu ngalaman pikeun desain konsumén OEM.

    Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

    A: T / T, L / C, Western Union sareng Paypal.

    P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

    A: Biasana, hargana 45 dinten saatos pamayaran anjeun nampi. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenanana.

    Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

    A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

    Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

    A: 1 taun ti saprak tanggal kiriman! Masalah kualitas anu dipendakan dina waktos jaminan, barang ngagantian bakal gratis dipasihkeun dina urutan anjeun salajengna.

    Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami