101002E 12V Dipimpin Rectangular Waterproof Trailer Tail Lampu Kit

Pedaran barang:

• SKU #: 101002E 12V Led Rectangular Waterproof Trailer Tail Lampu Kit 

• Ngandung dua kombinasi ngaji / eureun / buntut / sinyal péngkolan / lampu plat lisénsi, 25-ft murni 100% abah tambaga,kurung plat lisénsi aluminium sareng pakakas instalasi pakakas stainless steel.

• Perumahan las sonic canggih sareng lem salaku suplemén ngajaga lampu hurung sampurna dina cai

• Papanggih standar DOT SAE FMVSS108.

• Cocog pikeun trailer, treuk, RV, kapal laut handapeun sareng langkung ti 80'' lebar band.


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Produk

    101002E 12V Diterangkeun Trailer Waterproof RectangularBuntut Lampu Kit 

    Led Light Light Kit

    Barang No. 101002E Jenis Diterangkeun lampu buntut                                 
    Bahan Lénsa PMMA, perumahan ABS              Voltaseu 12 volt
    Warna Beureum Panjang kabelna           25 ft
    Tahan cai         IP 68 Sértipikasi DOT FMVSS 108

     

    1

    Kit lampu trailer kalebet sareng fitur-fiturna:

    2 pcs lampu trailer tilelep-ngagabungkeun eureun, ngaji, lampu indikator lampu hurung sareng pencahayaan plat

    1 kantong ningkatna pakakas —dijieunna tina stainless steel kanggo panggunaan anu langkung saé

    25ft abah kabel-didamel tina 100% tambaga murni

    1 kurung pelat lisénsi — didamel tina alumunium pikeun dianggo lami

    4

    Pangujian tahan cai:

    Lénsa las Sonic sareng perumahan kalayan lem anu disegel pikeun kauntungan tahan cai.

    5 dinten, unggal dinten urang nempatkeun lampu di jero cai salami 3 jam ku 3 kali, lampu damel pisan di jero cai!

    Lampu pasti tahan cai sareng beuleum. Punten pastikeun kabel nyambung leres sareng henteu éléktronik pondok sateuacan laut / jero cai.

    7

    Sadayana Leds:

    Lampu kénca gaduh 22 dioda anu kalebet 4 dioda kanggo fungsi lampu plat.

    Lampu katuhu gaduh 18 dioda.

    Kualitas LED super caang. Pisibilitas langkung luhur sareng Hirupna langkung lami.

    Patuh sareng standar DOT

    6_meitu_1

    Sambungan Kawat:

    Hubungkeun kawat BROWN abah batang (4) kana kawat lampu jalan kandaraan anu narik.

    Linkkeun kawat KUNING abah batang ka tonggo kénca kendaraan & lampu hurung.

    Hubungkeun kawat Héjo ka stop kontak katuhu kendaraan towing & lampu hurungkeun.

    Pasang kawat DASAR PUTIH kana pigura wahana towing nalika nyambungkeun kawat, punten perhatoskeun sambungan taneuh bodas.

    Punten pastikeun lampu leres-leres nyambung kana taneuh sareng ngawangun siklus anu ditutup.

    Pabrik kami

    1. Kami pabrik anu aya di Ningbo, Zhejiang.

    2. Kami tiasa ngadamel numutkeun gambar pelanggan atanapi sampel sareng pak sakumaha pamundut pelanggan.

    3. Sampel sayogi kalayan gratis sareng tiasa dikirim.

    4. Kami milih transportasi numutkeun kabutuhan anjeun: express internasional, transportasi Jalan, transportasi Laut, transportasi Air.

    5. Kami ngadangukeun kabutuhan anjeun kalayan sabar sareng nyayogikeun anjeun jasa anu nyugemakeun.

    /products/

    Ulasan Pelanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

    Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Leres, kami produsén anu langkung ti 10 taun pangalaman.

    Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

    A: Leres, kami nawiskeun sampel gratis sareng anjeun ngan mayar kargo.

    Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    A: Leres pisan, kami pabrik profésional kalayan pangalaman OEM anu euyeub.

    Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

    A: Kami nampi L / C, Western Union, sareng Paypal.

    P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

    A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30-60 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

    Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

    A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

    Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

    A: 1 taun ti saprak tanggal kiriman! Masalah kualitas anu dipendakan dina waktos jaminan, barang ngagantian bakal gratis dipasihkeun dina urutan anjeun salajengna.

    Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami