101001E 12V Lampu Tilelep Trailer handap beuleum

Pedaran barang:

SKU #: 101001E 12V Kabel Lampu Tail Submersible 

Éta ngagaduhan dua kombinasi stop / buntut / sinyal péngkolan / lampu pelat lisénsi, 2 lampu lampu samping Amber LED, abah kabel tambaga 25-ft, braket plat lisénsi aluminium sareng pakakas instalasi hardware.

Ngagunakeun perumahan las sonic sareng lem anu disegel kanggo damel di jero cai

Papanggih standar DOT SAE FMVSS 108

Daptar pikeun 80 "lébar vehicle.


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • :
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Produk

    # 101001E 12V Tangkuban Parahu Lampu Tilelep

    Led Light Light Kit

    Barang No. 101001E Jenis Led Light Light Kit
    Sértipikasi         DOT FMVSS 108                          Warna Amber beureum
    Voltaseu 12 volt Panjang kabelna          25 ft
    Tahan cai IP 68 Pakét 1 kit / kerang, 12 kit / CTN                      

    Kit kalebet & Fitur

    101001W-5                                                        5

     

    1. 2 x dipimpin tai lampu 2. 2 x dipimpin lampu pananda sisi

    Fungsi salaku kombinasi mandeg, buntut, sinyal giliran, Total 4 leds, 2 langkung ti hiji normal.

    pencahayaan plat tukang lampu tukang IP 68.

    Lampu nganggo sadayana diterangkeun, henteu bohlam pijar!

    Kualitas LED super caang.

    1-抠图-塑料件再P两个上去,共4个塑料件                                                           1

     

    3. 1 x 25-ft kabel sambungan kabel sareng ningkatna hardware 4. 1 x plat lisénsi aluminium

    100% murni tambaga 18 gauge wiring abah. Dijieunna tina alumunium, langkung kokoh, TEU ngeluk

    Pamasangan hardware kanggo masang gampang. sareng umur Panjang umur.

     

    2_meitu_4_迷你看图王                                       101001W_meitu_1

    Waterproof DOT bijil

    Kami nempatkeun lampu di jero cai pikeun 3 jam ku 3 kali unggal Masihan standar DOT

    dinten, total 5 dinten, lampu jalan hébat jero cai!

    Lampu na pasti cai na beuleum.

     

    7

    Lamaran

    Pas pikeun handapeun 80ft kapal lega

    Pas pikeun handapeun 80ft rubak RVs

    Cocog pikeun handapeun 80ft lebar trailer jet ski

    Pas pikeun handapeun 80ft gandeng utiliti lebar

    Pabrik kami

    1. Ngalangkungan desain 10 taun sareng pangalaman manufaktur.

    2.We gaduh tim R&D, tim penjualan, sareng tim dukungan téknis pikeun nyayogikeun palanggan anu pangsaéna.

    3. Fokus dina pasar Amérika Kalér langkung ti 10 taun.

    4. Dukung Reese, Curt, Trimax, Ayeuna, drawtite, Blazer, Bulldog, sareng sajabana.

    5. Sadayana panilitian bakal dibales dina 24 bumi.

    QQ图片20200604105652

    Review Palanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

    Q1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Kami pabrik, sadaya produk kami didamel ku nyalira.

    Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

    A: Leres, kami nawiskeun sampel gratis sareng anjeun ngan mayar kargo.

    Q3: Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    A: Leres pisan, kami pabrik profésional kalayan pangalaman OEM anu euyeub.

    Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

    A: Syarat pamayaran kami nyaéta T / T sareng Paypal.

    P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

    A: Biasana, biayana 45 dinten saatos prabayar anjeun nampi.

    Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

    A: Kami bakal gaduh tés 100% sateuacan pangiriman numutkeun standar pangujian anu ketat.

    Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

    A: Kami nyayogikeun garansi 1 taun ti saprak tanggal kiriman.

    Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami