101001W Waterproof Led Trailer Tail Light Kit Pikeun Treuk Parahu RV

Pedaran barang:

SKU #: 101001W 12V Waterproof Led Trailer Tail Light Kit Pikeun Treuk Parahu RV

Kit kalebet: dua kombinasi stop / buntut / sinyal péngkolan / lampu pelat sareng pakakas instalasi hardware hungkul.

Bulu:lensa las sonic sareng perumahan sareng lem anu disegel pikeun tahan cai anu langkung saé

Sertipikat DOT SAE FMVSS108

Lamaran:Trailer lebar 80 ", treuk, RV, kapal laut sareng sajabana.


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • :
  • :
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Produk
    Barang No.
    101001W
    Jenis
    Led Light Tail Light Kit
    Diménsi Lampu Malam
    4-3 / 4 ″ H x 5-3 / 16 ″ W x 2-11 / 16 ″ D
    Sértipikasi
    DOT SAE FMVSS 108 DITETEPkeun
    Bahan
    Lénsa PMMA, perumahan ABS
    Lamaran
    Treuk, kapal, trailer, mobil salju, laut RV, jsb
    Warna
    Amber beureum
    Genep fungsi
    Eureun, belok, buntut, refleks tukang, spidol sisi sareng refleks samping, lampu plat
    Voltaseu
    12 volt
    Ngepak
    1 PC / clamshell, 12 SETS / CTN
    Kabel abah
    25 ft
    NW / GW
    11,5 / 13 KGS
    Jinis Lampu
    LED
    CTN MEAS
    88X 40 X 32.5CM
    Tahan cai
    IP 67
    Palabuhan ngamuat
    Ningbo / Shanghai

             5

    Lampu Lampu Trailer LED kalebet: 

    2 kombinasi eureun, buntut, hurungkeun lampu sinyal sareng kantong pakakas pamasangan HANYA.   

               111

                                                                                                                                                                         
    Lampu Led High Super Visibility:

    Lampu anu dipimpin tahan 30- 40 menit langkung lami tibatan lampu bohlam tradisional sareng nganggo tanaga anu kirang.

    Fitur sareng Tés Tahan Cai sareng Tilelep:

    Alat lampu gaduh fitur anu kalis cai sareng beuleum anu saé pikeun trailer parahu. Waktos hirup anu lami pikeun jalan.

    Pabrik kami

    1. Ngalangkungan desain 10 taun sareng pangalaman manufaktur.

    2. Sampel gratis tiasa disayogikeun sareng dikintun.

    3. Fokus dina pasar Amérika Kalér langkung ti 10 taun.

    4. Dukung Reese, Curt, Trimax, Ayeuna, drawtite, Blazer, Bulldog, sareng sajabana.

    Factory ViewEquipment Display

    Ulasan Pelanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

    Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Leres, kami produsén anu langkung ti 10 taun pangalaman.

    Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

    A: Leres, sampel tiasa dikirim ka palanggan kalayan gratis.

    Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    A: Leres, urang tiasa. urang tiasa OEM sareng desain pelanggan atanapi gambar; Logo sareng warna bakal diluyukeun dina produk urang.

    Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

    A: T / T, Paypal.

    P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

    A: Sacara umum, éta bakal nyandak 45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

    Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

    A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

    Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

    A: 1 taun ti saprak tanggal kiriman! Masalah kualitas anu dipendakan dina waktos jaminan, barang ngagantian bakal gratis dipasihkeun dina urutan anjeun salajengna.

    Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami