101002 12V Low Profile Rectangular Submersible LED Trailer Tail Lampu kit pikeun Trailer Treuk Parahu

Pedaran barang:

• SKU #: 101002 12V Rectangular Submersible LED Trailer Tail Lights kit

• Éta ngandung dua kombinasi persegi panjang ngajalankeun / ngeureunkeun / buntut / sinyal péngkolan / lampu pelat lisénsi, 2 lampu lampu ambar LED, 25-ft murni 100% tambaga,

  kurung plat lisénsi sareng kantong instalasi pakakas stainless steel

• Perumahan las sonic canggih sareng lem salaku suplemén ngajaga lampu hurung sampurna dina cai, saluyu sareng standar DOT SAE FMVSS 108.

• Daptar pikeun trailer, tuck, RV sareng towing sanés dina handapeun 80 "


  • Palabuhan Kapal: Ningbo, Cina
  • Min. Pesenan Qty: 1000 PCS / KITS
  • Waktos Pangiriman Normal: 45Hari
  • Sértipikat: ISO9001, DOT FMVS108
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk

    101002 12V Low Profile Rectangular Submersible LED Trailer Tail Lampu kit pikeun Trailer Treuk Parahu

    Led Light Kit Kit

    Barang No. 101002 Jenis Diterangkeun Lampu Lampu
    Ukuran enteng            8 "x 2-3 / 4" x 3 "  Warna  Beureum 
    Voltaseu  12 volt                                Bahan                    Lénsa PMMA, perumahan ABS                      
    Panjang kabelna      25ft                                               Tahan cai  IP 68 

    71I7U3z8mrL._AC_SL1100_             61YWdfPb8ZL._AC_SL1100_         7

     

    Kit kalebet Ukuran Led Trailer Lampu

    2 lampu kombinasi trailer, 1 lisénsi plastik Unggal lampu buntut sagi opat nyaéta 8 ″ pisibilitas Super Tinggi sareng Umur Langkung Panjang 

    plat bracket, 1 23ft + 2ft split Y-style color Panjang * 2-3 / 4 ″ lebar * 3 ″ jangkungna. Kauntungan LED. 100% DOT bijil.

    abah anu disandi, kalayan 4-pin lalaki sareng awéwé

    panyambungna.

    5 - 副本 (2)_meitu_1_meitu_2             4 - 副本          3 - 副本_meitu_2

     

    Fungsi Waterproof Fitment 

    Ngajalankeun / buntut / eureun / ngahurungkeun lampu sinyal sareng Anggo téknologi las sonic pikeun ngégél, sareng Pas pikeun handapeun sareng langkung 80ft kapal lébar,

    lampu plat. lampu trailer ieu disegel tina PCB, RV, gandeng, jsb.

                                                                                     tinimbang imah luar. Cai na

                                                                                     tiasa lebet ka perumahan sareng aya anu ngariung

                                                                                     liang dina perumahan pikeun cai ngalir kaluar.

    6_meitu_1             61hrbtaJCxL._AC_SL1100_

    Instalasi Kabel abah

    Kawat coklat —- ngajalankeun lampu 100% tembaga murni 18 gauge wiring abah pikeun 

    Kawat konéng —- lirén kénca / hurungkeun lampu langkung saé damel handapeun cai.

    Kawat héjo —- stop katuhu / lampu hurung

    Kawat bodas —- taneuh

    Pabrik kami

    1. Pangalaman dina lampu gandeng sareng asesoris parat langkung ti 10 taun.

    2. Desain propésional sareng ngembangkeun tim pikeun diajar sareng ngadamel salah sahiji atanapi dua produk énggal per taun.

    3. Fokus dina pasar Amérika Kalér sareng ngekspor kalayan langkung ti 10 taun.

    4. Pelanggan kami sapertos Curt, Reese, Blazer, jsb.

    5. tungtutan ngahasilkeun khusus sareng pengepakan tiasa ditampi.

    /products/

    Ulasan Pelanggan

    QQ图片20200628121845

    FAQ

      Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? Naha anjeun gaduh mesin uji fotometrik?

        A: Kami pabrik di Ningbo, Zhejiang. Leres, kami gaduh mesin uji fotometrik

      Q2. Ieu mésér munggaran kuring, naha kuring tiasa nampi sampel sateuacan dipesen?

        A: Leres, sampel kami gratis sareng tiasa dikirimkeun dina waktos 3 dinten.

      Q3. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

        A: Leres pisan, kami pabrik profésional kalayan pangalaman OEM anu euyeub.

      Q4. Naon syarat pembayaran anjeun?

        A: T / T, Paypal.

      P5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

        A: Sacara umum, éta bakal nyandak 45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

      Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

        A: Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0.2%.

      Q7. Naon jaminan anjeun nyayogikeun?

        A: 1 taun ti saprak tanggal kiriman! Masalah kualitas anu dipendakan dina waktos jaminan, barang ngagantian bakal gratis dipasihkeun dina urutan anjeun salajengna.

    Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami