Prezantimi i Kompanisë

logo
KLIENTI 3

E gjetur në vitin 2012, e vendosur në Ningbo, Kinë, ne zotërojmë dy fabrika dhe një zyrë qendre shitjesh.

Njëra prodhon kryesisht lloje të dritës së rimorkios, dritë RV, dritë kamioni, drita detare, dritë paralajmëruese, llambë për rimorkio LED, reflektor, etj. Produktet e ndriçimit janë miratuar nga DOT&SAE&E-mark.Përveç kësaj, ne kemi makineri testimi të plotë teknik dhe punë testimi në linjën e prodhimit të cilat ruajnë cilësinë e çdo drite. Një fabrikë tjetër prodhon lloje të ndryshme të bllokimit të marrësit të rimorkios, kyçjes së bashkues, bllokimit të fiksimit, gjilpërës, topit të fiksimit etj për tregun e rimorkios dhe tërheqjes në veri tregu dhe vendet e tjera.

Tani klientët tanë pothuajse vijnë nga Amerika e Veriut dhe nga Evropa.Ne po ecim në rrugën për të qenë furnizuesi më i mirë i dritave dhe bravave në Kinë me sjelljen tonë të nderuar të biznesit, produktet e kualifikuara, çmimin dhe shërbimin konkurrues.

Goldy Industrial po ju fton sinqerisht që të jeni klientët tanë dhe partnerët e vjetër të biznesit!

SEMA
KLIENTI 4
KLIENTI

Fabrika e Bllokimeve

FABRIKE DRITË
FABRIKEN E BLLAKIMIT 3
FABRIKA E BLLAKËVE 4