Вовед во компанијата

логото
КЛИЕНТ 3

Пронајден во 2012 година, лоциран во Нингбо, Кина, поседуваме две фабрики и канцеларија за продажен центар.

Еден главно произведува видови на светло за приколка, RV светло, камионско светло, морски светла, предупредувачко светло, LED светилка за приколка, рефлектор итн. Производите за осветлување се одобрени од DOT&SAE&E-mark.Освен тоа, имаме техничка машина за целосно тестирање и работа за тестирање на производната линија што го одржува квалитетот на секое светло. Друга фабрика произведува различни видови брава за приемник на приколка, брава за спојка, брава за кука, игла, кукачка топка итн за пазар за приколки и влечење на север. пазар и други земји.

Сега нашите клиенти речиси доаѓаат од Северна Америка и Европа.Одиме по патот да бидеме најдобриот снабдувач на светла и брави во Кина со нашето почесно деловно однесување, квалификувани производи, конкурентна цена и услуга.

Goldy Industrial искрено ве поканува да бидете наши клиенти и долгогодишни деловни партнери!

СЕМА
КЛИЕНТ 4
КЛИЕНТ

Фабрика за заклучување

СВЕТЛИНА ФАБРИКА
ФАБРИКА ЗА БРАВИ 3
ФАБРИКА ЗА БРАВИ 4