Најпродавани производи

Вести

 • Ново пристигнување: Пин за кука со голема рачка

  Прицврстувачките иглички се широко применети при влечење, тие поврзуваат две компоненти за парење и остануваат во положба на едниот крај.Овие иглички имаат неотстранлив свиок или рачка за да се спречи отстранување од другата страна.Игла за кука е мала метална шипка што го задржува држачот за монтирање на топката и другите делови за кука за приколка од sl...

 • Нови пристигнувања: врзете сидра/куки

  Ако носите каков било товар, товарот треба да се прицврсти со некој вид на врзување - или ремени, мрежи, церади или синџири.И важно е да ги прикачите вашите држачи на точките за прицврстување на камионот или приколката.Ако нема точки за прицврстување или недостигаат погодни места за прицврстување...

 • Водоотпорни комплети за магнетни светла за влечење

  Според законот, влечното возило мора да биде опремено со стоп светла и сигнални светла со одредени функции, како и стоп светла и сигнални светла кои се потребни на влечениот автопат или RV истовремено.Овие отстранливи светла за влечење го олеснуваат додавањето светла за возење, стоп светла и вртење...

 • Добра инвестиција - Брава за спојка

  Ако поседувате приколка, тоа е првата дополнителна работа за која треба да инвестирате во квалитетна брава за приколка.Зошто?Бидејќи приколките често ги дознаваат крадците, бидејќи тие се релативно едноставни за кражба и лесно се продаваат откако ќе се украдат.Дополнително, украдените приколки имаат ниска стапка на реко...

 • Неопходен чак за воздух за гуми

  Како што знаеме, без точниот вентил за воздух, речиси е невозможно да се надува гума.Тоа е да се каже, чак за воздух му овозможува на воздухот да тече во правилна насока.Ако нема проток на воздух од компресорот до гумата, воздушната чак може да го спречи истекувањето на воздухот во гумата.Откако воздушниот притисок ќе се достигне ...

Нашиот клиент

 • кротка
 • сд
 • сдбјк
 • асд
 • аадсаф