Produktet më të shitura

Lajme

 • Arritja e re: Kunj me dorezë të madhe

  Kunjat e fiksimit aplikohen gjerësisht në tërheqje, ato lidhin dy komponentë çiftëzues dhe qëndrojnë në pozicion në njërën skaj.Këto kunja kanë një kthesë ose dorezë jo të lëvizshme për të parandaluar heqjen nga ana tjetër.Një gjilpërë lidhëse është një shufër e vogël metalike që mban boshtin e montimit të topit dhe pjesët e tjera të fiksimit të rimorkios nga sl...

 • Arritjet e reja: Lidhni spiranca/grepa

  Nëse mbani çdo lloj ngarkese, ngarkesa duhet të sigurohet me një lloj lidhëse - ose rripa, rrjeta, tarps ose zinxhirë.Dhe është e rëndësishme të lidhni lidhëset tuaja në pikat e ankorimit në kamion ose rimorkio.Nëse nuk ka pika ankorimi ose mungojnë vende të përshtatshme për të ngjitur...

 • Komplete dritash tërheqëse magnetike të papërshkueshme nga uji

  Sipas ligjit, mjeti i tërhequr duhet të jetë i pajisur me drita frenimi dhe drita sinjalizuese me funksione të caktuara, si dhe dritat e frenave dhe dritat sinjalizuese të nevojshme në autohomë ose RV të tërhequr në të njëjtën kohë.Këto drita tërheqëse të ndashme e bëjnë të lehtë shtimin e dritave të drejtimit, dritave të frenave dhe kthesave...

 • Investim i mirë - Kyçja e çiftëzimit

  Nëse zotëroni një rimorkio, është gjëja e parë shtesë për ju që të investoni në një bllokim cilësor të rimorkios.Pse?Sepse rimorkiot shpesh zbulohen nga hajdutët pasi ato janë relativisht të thjeshta për t'u vjedhur dhe të lehta për t'u shitur pasi të vidhen.Përveç kësaj, rimorkiot e vjedhura kanë një shkallë të ulët të rikuperimit...

 • Çok ajri i domosdoshëm i gomave

  Siç e dimë, pa bllokuesin e duhur të ajrit, është pothuajse e pamundur të fryhet një gomë.Kjo do të thotë, një bllokues ajri lejon që ajri të rrjedhë në drejtimin e duhur.Nëse nuk ka fluks ajri nga kompresori në gomë, bllokuesi i ajrit mund të parandalojë rrjedhjen e ajrit në gomë.Sapo presioni i ajrit të arrijë...

Klienti ynë

 • prerje
 • sd
 • sdbjk
 • asd
 • aadsaf