Водоотпорни комплети за магнетни светла за влечење

Според законот, влечното возило мора да биде опремено со стоп светла и сигнални светла со одредени функции, како и стоп светла и сигнални светла кои се потребни на влечениот автопат или RV истовремено.Овие отстранливи светла за влечење го олеснуваат додавањето на светлата за возење, стоп светлата и трепкачите на вашето влечено возило. Така комплетот за влечни светла е достојна инвестиција на долг рок за вашата секојдневна употреба.

Едноставно инсталирајте светла во багажникот или покривот на вашето возило со тешка магнетна основа.Растојанието помеѓу светлата е 7 стапки, што ви дава доволно олабавување за да ја ставите светилката каде што сакате.Потоа поминете го ременот од 20 стапки до предниот дел на приколката, преку шипката за влечење и поврзете го со 4-насочниот стан на RV.

Водоотпорната структура на оваа светилка ја прави многу погодна за приколки кои можат да бидат потопени, исто како приколка за брод.Куќиштето и леќата се ултразвучно запечатени заедно за да формираат единствена единица, што значи дека водата не може да влезе во светлината и да ги оштети диодите или таблите.

Ова е ЛЕРМагнетна светилка за влечење

HTB1logcFb5YBuNjSspoq6zeNFXaa12V-Led-Trailer-Tail-Light-Magnetic-Towing      магнетно светло за влечење

Ова е магнетно влечење на сијалицата

магнетно светло за влечење            магнетно светло за влечење


Време на објавување: август-09-2021 година