Faigata La'u Atu i Amerika !

O lo'o fa'atupula'ia uta, pa'u le fale ma le lafoa'i o koneteina! O fa'afitauli fa'apenei ua umi se taimi i totonuauina atu i fafoi le US i sasaʻe ma sisifo, ma e leai se faʻailoga o le toomaga.

I se emo, ua toeitiiti uma le tausaga.E tatau ona tatou mafaufau i ai.E itiiti ifo i le 2 masina a'o lumana'i le Tausamiga o le Tautotogo i le 2021. O le ai ai se galu o felauaiga maualuga a'o le'i faia le tausamiga.O le a la le mea e tatau ona tatou faia.

E faigata ona tusi le avanoa va'a.E tele mea e aafia ai.Se'i o tatou iloiloina ta'itasi.

1. Mauaina felauaiga

I le amataga o le faʻamaʻi, na faʻaleaogaina e kamupani vaʻa le tele o auala masani, lea e taʻua o le vaʻa avanoa.O le gafatia o maketi na pa'u i lalo.

Faatasi ai ma le toe faaleleia atoatoa o le tamaoaiga o Saina, mai le afa lona lua o lenei tausaga, o le manaoga mo oloa auina atu i fafo na toe malosi, ae o kamupani vaʻa ua uma ona toe faʻaleleia a latou auala muamua ma teu faʻafaigaluega atili punaoa. manaoga ole maketi.

2. Fa'aletonu o koneteina

Afai e le mafai ona matou tusi le avanoa, e le lava a matou pusa e faʻaaoga ai. O lea ua siʻitia tele le uta o le sami, ma o le faʻaopoopoga, o loʻo mafatia nei le au tusi tusi i le faaluaina o le gafatia ma le uta.E tusa lava pe ua faateleina e kamupani vaʻa a latou faʻamaumauga, e le o lava.

O le pisi o le uafu, le lava o aveta'avale, le lava o ta'avale ma nofoaafi le maufaatuatuaina o lo'o tu'ufa'atasia uma e atili fa'ateteleina ai le tuai o felauaiga i uta ma le le lava o containers i le Iunaite Setete.

3. O le a le mea e tatautagata fa'ataufai?

O le a le umi e mafai ai ona tumau le vaitau o felauaiga?O le faʻapogai o manaʻoga o le tagata faʻatau Amerika.E tusa ai ma faʻamatalaga o maketi o loʻo i ai nei, o loʻo faʻamoemoe e tumau pea le malosi o le maketi seʻia oʻo i le amataga o le tausaga fou, ae e le o mautinoa pe o le a le umi.

O loʻo vavalo foʻi e nisi tagata tomai faʻapitoa o sapalai o le manuia o le tui fou o le coronavirus e ono faʻateleina ai le tulaga.I lena taimi, o le a iai le 11-15 piliona tui e feaveaʻi i le lalolagi atoa, lea e tatau ona nofoia se vaega o punaoa o uta ma logistics tufatufaga.

O le le mautonu mulimuli pe faʻafefea ona taulimaina e Biden le fefaʻatauaʻiga i le va o Saina ma le Iuni a Europa pe a uma ona filifilia o ia e avea ma peresitene lona 46 o le Iunaite Setete?Afai na te filifili e fa’aitiitia se vaega o le lafoga mai fafo, o le a matua aoga tele lea i oloa a Saina i fafo, ae o le a fa’aauau pea le tulaga o le pa o le fale.

 

I mea uma, e tusa ai ma le tulaga o le tele o vaega, o le tulaga faigata o loʻo i ai nei o vaʻa vaʻa e auina atu i fafo i Amerika o le a faʻaauau, ma o le faʻamoemoe e matua le mautinoa.E manaʻomia e le au faʻatau tusi ona vaʻavaʻai totoʻa i le tulaga o maketi ma faia faʻatonuga i se taimi vave e mafai ai.

Cabin


Taimi meli: Ian-04-2021